شتر مرغ
جمعه , مهر ۲۶ ۱۳۹۸
خانه / گوشت شترمرغ در طب سنتی / گوشت شترمرغ در طب سنتی

گوشت شترمرغ در طب سنتی

گوشت شترمرغ در طب سنتی دارای مزاج گرم و خشک است

سرکه و روغن، به‌عنوان مُصلح‌های این گوشت شناخته می‌شوند. گوشت شترمرغ، ویژگی‌ها و خواص  مختلفی دارد که از ما بین آن‌ها می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد:

تحلیل‌ برنده باد و برطرف‌ کننده بلغم . این گوشت هنوز نزد بسیاری از مردم شناخته شده نیست، اما بسیاری از افراد بهتر است که از این گوشت استفاده کنند. حتی خوردن آن برای طیف وسیعی از بیماران ضروری به حساب می‌آید.

درواقع، خوردن گوشت شترمرغ برای رفع فلج، لرزش و درد مفاصل و کمردرد مفید است. علاوه بر این، مصرف این گوشت به مقابله با بیماری‌های سرد رحم و مادران باردار کمک شایانی می‌کند.

روغن  شترمرغ نیز فواید گوناگونی دارد. درواقع، خوردن روغن پیه آن برای تکلم کودکان و رفع سردی بدن بسیار موثر است. حتی مالیدن آن به بدن و پاها باعث تسریع در حرکت اطفال می‌شود.

گوشت شترمرغ به‌عنوان یکی از گوشت‌های دیرهضم شناخته می‌شود که مصرف آن برای گرم‌ مزاجان خوب نیست. البته مصرف آن همراه با مُصلحات اصلی (سرکه و روغن) که در بالا توضیح داده شد می‌تواند هضم آن را راحت‌تر و عوارض آن را هم برطرف سازد.

 

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
ارتباط با مدیریت
شماره همراه : 09129375123- 09125886210
شماره تلفن : 88465282-88382488
شماره فکس :88465282
آدرس کانال:
آدرس سایت: www.majidfarm.ir
پست الکترونیکی: majidposhtibani@gmail.com
شتر مرغ