شتر مرغ
یکشنبه , شهریور ۳ ۱۳۹۸
خانه / آموزشی / کشتارگاه شترمرغ

کشتارگاه شترمرغ

کشتارگاه شترمرغ ، کشتارگاه هایی که فاقد استاندارد های بهداشتی لازم باشند، بلافاصله پلمپ می شوند، بنابراین اکثر قریب به ۹۹ درصد واحد های صنعتی برای جذب اعتماد بازار و مشتریان و هم چنین توسعه کار موارد بهداشتی لازم را رعایت نموده و پیوسته مقید به اجرای آنها هستند. این موارد می تواند شامل موارد زیر شود:

– سقف، کف و دیوار های سالن کشتار، شستشو و بسته بندی باید از کاشی یا سرامیک باشند.
– درب های ورودی و خروجی سالن باید تا حد امکان به صورت مکانیزه باشد تا از نفوذ حشرات و موجودات موذی جلوگیری به عمل آید.
– کارگران و قصابان باید همیشه لباس، دستکش و چکمه های تمیز بر تن نمایند و روزانه مورد شستشو قرار گیرد.
– آنها قبل از ورود به سالن و قبل از خروج از سالن باید دستان خود را با ماده ضد عفونی کننده و آب و صابون شسته و از مایع حاوی مواد ضد عفونی عبور کنند.
– استعمال دخانیات در سالن ممنوع باشد.

نحوه ی کار کشتارگاه شترمرغ

بهداشت افراد پرسنل، مکان ها و وسایل

افرادی که فعالیتشان در جایی است که گوشت شترمرغ حمل یا بسته بندی می شوند و یا سرو کارشان با گوشت های تازه خام یا بسته بندی شده است می بایستی سر کفش های تمیز داشته باشند که به راحتی تمیز شوند و لباس کارشان هم رنگ روشن داشته و تمیز باشد .

افرادی که سروکارشان با گوشت تازه است باید در اول هر روز کاری لباس های تمیز پوشیده و حتی اگر لازم شد در طول روز لباسشان را عوض کنند و دستهایشان را در طول روز چند بار بشویند و ضد عفونی کنند .

همیشه باید قبل از آغاز کار این شستشو انجام شود و بعد از هر بار رفتن به توالت هم انجام شود .

  • اگر کسی در تماس با گوشت آلوده یا حیوانات مریض بود باید بازوها و دست هایش را بلافاصله با آب گرم بشوید و ضدعفونی کند .
  • سیگار کشیدن در سالن هایی که گوشت از آنها عبور می کند و مکان های کاری و ذخیره ی گوشت ممنوع است .
  • هیچ حیوانی به جز دام های کشتاری نباید وارد کشتارگاه شود.
  • معدوم کردن حشرات و جوندگان به طور دائم باید انجام گیرد.
  • ادوات و تجهیزاتی که برای کار کردن با حیوان تازه یا گوشت به کار رفته اند باید همیشه در وضعیت پاکیزه و خوبی نگهداری شوند . این تجهیزات باید در آغاز و پایان روز کاری و حتی در طول روز شسته و ضد عفونی شوند .

کشتارگاه شترمرغ

بهداشت کشتار در کشتارگاه شترمرغ

  • فقط شترمرغ های زنده هستند که می توانند وارد محل کشتار شوند . حیوانات مذکور بلافاصله بعد از ورود به این مکان ها باید کشتار شوند . خون گیری باید کامل باشد و باید طوری باشد که خون محلی غیر از کشتارگاه را نتواند آلوده کند .
  • عمل پرکنی باید بلافاصله و کامل باشد .

 

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
ارتباط با مدیریت
شماره همراه : 09129375123- 09125886210
شماره تلفن : 88465282-88382488
شماره فکس :88465282
آدرس کانال:
آدرس سایت: www.majidfarm.ir
پست الکترونیکی: majidposhtibani@gmail.com

مطلب پیشنهادی

طرح توجیهی پرورش شتر مرغ

طرح توجیهی پرورش شتر مرغ ، همانطور که می‌دانید هر پروژه موفقی برای راه‌اندازی و …

شتر مرغ